Njoftim : Përkujtohet masakra komuniste e Matjanit ( Lushnje)

Ditën e shtunë datë 21 shtator ora 11.00 Shqota Antikomuniste e të Përndjekurave të Shqipërisë organizon përkujtimin e Masakrës se Matjanit ne Matjan te Lushnjës . Ne ketë vend vitin 1943 forcat komuniste te komanduara nga Mehmet Shehu dhe Dushan Mugosha pushkatuan 82 nacionalistë te zonës ( Martire te Demokracisë) .
Ftohen te marrtin pjese familjaret , te përndjekurit politikë dhe qazetaret.