Nderojmë martiret e terrorit komunist në Tiranë

Njoftim : Ditën e Premte 17 nëntor 2017 ora 10.00 Shoqata Antikomunistë e të Përndjekurve Politike Organizon një përkujtimore ne nderim te martireve e terrorit komunist ne Tirane (Nderi i Kombit ),tek memorial pranë Institutit të ish te Përndjekurve Politike tek rruga e Elbasanit , Tirane .
Janë te ftuar të marrin pjese familjaret e martireve , te përndjekurit politike dhe qytetarë te tjerë .

Pjesëmarrja juaj na nderon