Bashkëbisedim me rininë antikomuniste shkodranë

Shkoder 2 prill 2018. Nje bashkëbisedim i kendshem me te rinj antikomuniste te Shkodres. Kur shikon e degjon keto vajza e djem te mrekulleushem shkodrane, te qarte e te vendosur ne idete e bindjet e tyre , te rikthehet shpresa qe Shqiperia do te behet . Ideali dhe qendresa antikomuniste nga brezi ne brez vazhdon . Flm Voltana Ademi per oragnizimin dhe mikëpritjen .