Serish bashke, perballe persekutorve tane komuniste: Nje takim i jashtezkonshem me te perndjekurit politike antikomuniste te Konispolit ne Mursi

. Nderim martireve antikomuniste te kesaj zone nga me te perndjekurat politike te komunzmit dhe nga me qendrestaret ndaj dikatures ne Shqiperi.

Sot bashke me nenkryetarin e Shqoates Artan Murrizi, me deputetet e pendjekur politike Enkelejd Alibeaj dhe Orjola Pampuri kryetarin e PD-se Sranade Hariz Mema (i perndejkur politik) zhvilluam nje takim me antikomunistet e perndejkur te Bashkise Konispol . Takimi ishte i perzemert e vllazeror i hapur dhe tejet konstruktiv. Ne 19.00 takohemi me te perndejkur poliotike te deges Sarande.