Kryetari Çika, takime në Kelmend me antikomunistet e përndejkur politike

Dje me13.05.1018, Kryetari i Shoqates Amtikomunste te te Perndjekurve politike te Shqiperise, bashke me deputetin e perndjekur politike Bardh Spahia (PD) zhvilluan  takime me te perndjekurit politike antikomuniste te Kelmendit ne Malesine e Madhe , .Nderim e respekt Prek Calit fhe per te gjithe martiret dhe antikomunistet e kesaj zone heroike ne qendresen e saje ndaj diktatures .