Me hidhrim te thelle morem lajmin e ikjes nga kjo jete te te Akademik Dr. Kolec Topalli i mbijetuar i kamit te shafarosjes se Tepelenes , Porto Palermos, Kuçit etje. Intelektual dhe atdhetar i spikatur . Perfaqësues i denje i shtreses sone. Ne keto momente te vështira i qendrojme prane famijes dhe miqeve duke i shprehur ngushëllimet tona te thella e te sinqerta .  Hoamzhet zhvilohen ne date 25  ora 10-11 ne  Akadamine e Shkencave ne Tiarne dhe me pas ne oren 14.00  ceremonia e varrimit ne Shkoder

Qofsh i parajsës mik i dashur !