Nuk harrrojme!

[vc_row][vc_column][vc_wp_text]Nuk harrrojme ! Sot peruruam ne Çarshove te Permetit memoralin kushtuar martirëve antikomunistë të kësaj zone . Ky memorial u mundësua me fonde financiare te dhuruar nga famljarët e martirëve antikomuniste dhe nën kujdesin e Shoqtës Antikomuniste te te Perndjekurve Politikë te Shqipërisë, dega Permet . Nderim përjete martirëve antikomunistë te Çarshoves, Permetit dhe gjithe Shqipërise !. Respekt te vecantë per pasardhësit e tyre fisnikë ![/vc_wp_text][vc_images_carousel images=”311,310,309,308,307,306,305,304,303″ img_size=”500px” slides_per_view=”2″ autoplay=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row]