Nuk harrojmë ! 25 vjet nga rivarrimi i martirëve të bombës në Legatën Sovjetike

Jeni te ftuar ne pervjetorin e 25-te te gjetjes dhe nxjerrjes se eshtrave te 22 martireve te pushkatuar me pretekstin e “bombes” ne legaten sovjetike si edhe ne perurimin e botimit te dyte te plotesuar me dokumente te reja te librit “Bombe ne legaten sovjetike” te historianit Uran Butka.Promovimivi do te behet sallen UNESCO te Muzeut Historik Kombetar diten e merkure, date 13.06.2018, ora 11.00.Instituti i Studimeve te Krimeve dhe Pasojave te Komunizmit, Instituti i Studimeve Historike “Lumo Skendo”. Shoqata Antikomuniste e te Perndjekurve Politike.