Nuk harrojme ! Takim i të mbijetuarve të kampeve te internimit

TE PA HARRUARIT E KAMPEVE TE INTERNIMIT . DIKUR NA BASHKONIN VUAJTJET NEN TINGUJT E ÇANNGES TE APELIT  .SOT DUHET TE NA BASHKOJE,DASHURIA,RESPEKTI DHE KRENARIA .NE ISHIM DJEPI I DEMOKRACISE SE VERTET.NE DATEN 19 .00 .TE GITH TE BASHKE TE MEMEMORJALI JONE PARA STADUMIT, MUNDESISHT TE JEMI PARA ORES 10 .00 .JU UROJ TEGJITHVE KUDO QE JENI SHENDET JETE E SUKSESE .

PERQAFIME !

Tefta Shpetim Mersini