Perkujtohet 72- vjetori i Kryengritjes Antikomuniste të Postribës

Kryengritja e Postribes .

72- vjetori i Kryengritjes Antikomuniste të Postribës është përkujtuar sot ne nje ceremoni te oraganizuar nga Bashkia e Shkodrës.

Moren pjese familjarë të heronjve të kryengitjes së parë antikomuniste në Europën Lindore, kryetarja e Bashkisë së Shkodrës Voltana Ademi, kryetari i Shqoates Antikomuniste e të Pendjekurve Politike te Shqiperisë Nebil Çika, kreu i PD
Shkoder Ramiz Çoba ,drejtues e politikane vendore , deputetë etje . Personalitete vendosën kurora me lule dhe bënë homazhe në memorialin kushtuar kësaj ngjarje