NUK HARROJME ! 75-VJETORI I LUFTES SE GERHOTIT ! PERKUJTOJME MARTIRET TANE ANTIFASHISTE

Me rastin e 75 vjetorit të Luftës se Gerhotit në detë 14 stator 2018 ora 11.00 , ditë e premte, Shoqata Antikomuniste e të Perndjekurve Politikë të Shqipërisë dhe Dega Partisë Demokratike Gjirokaster ,organizojnë një përkujtimore në nderim të 36 martirve nacionaliste, të rënë në luftën me pushtuesit fashistë , në kompleksion memorial në Gërhot ,Gjirokastër !
Nderim përjetë martireve antikomunistë e antifashistë të Gërhotit !!!