Histori dashurie që në kohën e komunizmit në Shqipëri përfundon me burg

Historia e”Carlës dhe Ernestit”

Histori dashurie që në kohën e komunizmit në Shqipëri përfundon me burg. Tani historia e”Carlës dhe Ernestit” subjekt kryesorë në filmin italo-shqiptar.

Posted by DW Shqip on Friday, October 26, 2018