Foto -Lajm : Av. Artan Murrizi , mbrojtës ligjor i protestuesve të arrestuar : Janë te burgosur politike

[vc_row][vc_column][vc_wp_text]Nënkryetari i Shoqatës Antikomuniste të të Përndjekurve politike te Shqipërisë Av. Artan Murrizi duke mbrojtur në gjyq protestuesit e Astirit të arrestuar nga policia . Njëri te arrestuarve , Dorjan Protoduari është pinjoll i një prej familjeve me te peresekutara politike të diktaturës komuniste pinjoll i te cilës efshte Edi Rama . Av. Murri ka mbrojtur protestuesit , pa pagese , dhe e ka cilësuar arrestimin dhe dënimin e tyre politikë.

[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]