NIKO KIRKA NDËRROI JETË NË NJU JORK

Familja Kirka në Nju Jork, njofton se ka ndërruar Jetë, atdhetari,  i burgosuri politik, antikomunist, kundeshtari i spiktuar  i diktaturës komuniste, Niko Kirka, që nuk u përkul as nga torturat në Hetuesi, as nga vuajtjet në burg, as nga vuajtjet në Kënetën e Vdekjes, as nga persekutimi dhe internimi i tij dhe i familjes.

Niko ndërroi jetë sot në mëngjes në orën 7 e 10 *minuta , ora e NY ,në prani të Familjes, në Calvary Hospital, në Bronx, NY.

Shërbimet Mortore kryhen Ditën e Martë , 4 Dhjetor 2018, duke filluar nga Ora 4.00 PM deri në 9.00 PM në Shtëpinë Mortore Farenga Brother në adresën:
920 Allerton Ave, Bronx, NY 10469-Telefoni i Funeralit: 718) 654-0500….
Telefoni i Familjes: 718- 881-1863.
I ndjeri la pas bashkëshorten Meri Kirka, djalin Krist Kirka me bashkëshorten dhe djalin, vajzën Laura me të bijën si dhe nipër e mbesa në Masachusetss.
Qofte i Parajës !

Ngushëllimet më të thella Familjes Kirka!