Antikomunistët: Bashkë me studentët kundër sundimit 73 vjeçar të komunizmit në Shqipëri !

Shoqata Antikomuniste e te Përndjekurve Politike te Shqipërisë

Thirrje 
Shoqata Antikomuniste e te Përndjekurve Politikë u Ben thirrje te gjithë te përndjekurve antikomunistë te mbështesin e te marrin pjesë masivisht në protestën e studentëve  që zhvillohet nesër përpara Kuvendit te Shqipërisë
Ne antikomunistet e përndjekur politike ,me shume se kushdo tjetër,duhet te jemi ne krahë te fëmijëve motrave dhe vëllezërit tanë studentë qe po protestojnë prej disa ditës kundër qeverise ,pasi familjet tona janë me te prekurat nga Ligji i Arsimit te Lartë dhe te gjitha politikat antisociale , antidemokratike e antikombëtare te kësaj qeverie.
Bashke me studentet kundër sundimit 73 vjeçar të komunizmit në Shqipëri !

Kryetari
Nebil Çika