Lironi protestuesit e përndjekur politikë

Ky është Ndue Fuka 80-vjeçar nga Fishta e Lezhës , i përndjekur politik antikomunist , Babi ja pushkatuan pa gjyq ne vitin 1946 etërit e këtyre qe janë sot ne pushtet . Policia e Lezhës arrestoi pse ishte pjesëmarrës në protestën e opozitës. Ndërkohe qe kemi njoftime se pjesa me e madhe e te arrestuarve janë te përndjekur politike . Shoqata Antikomuniste e te Përndjekurve Politikë te Shqipërisë i bën tirrje qeverise , policisë dhe drejtësisë te liroje me një here Ndue Fugen dhe te gjithë te përndjekurit politike te arrestuar për pjesëmarrje ne protestën kundër qeverise . kujtojmë z.Basha të verë re qe ne krye te protestës dhe te çdo aksioni të PD0se ne opozite janë pikërisht te përndjekurit politike antikomunistë, kontributi i te cilëve harrohet dhe injorohet ne mënyre te përsëritur nga PD.