Shuhet legjenda e burgjeve komuniste Niazi Bylykbashi

Me hidhërim të thellë njoftojmë se këto ditë është ndarë nga i burgosuri politik i diktaturës komuniste Niazi Bylykbashi . Niazi Bylykbashi vuajti për 22 vjet ne burgjet komuniste pers hak te ideve e qëndrimeve te tij antikomuniste e nacionaliste . Bylikbashi ishte themelues dhe themelues i Shoqatës sonë dhe një personalitet i nderuar e i respektuar i sajë.
Shoqata Antikomuniste e te Përndjekurve Politikë te Shqipërisë i shpreh ngushëllimet familjareve dhe miqve të të ndjerit . Ai do te ngelet përjetë i pa harrur dhe i nderuar nga te gjithë ne .
Qoftë i Parajsës !