Gëzuar 8 marsin! Jeni dhimbja dhe krenaria jonë !!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Të dashura, gjyshe , nëna , motra zonja e zonjusha , të përndjekura politike antikomuniste te Shqipërisë.: Gëzuar ditën e të drejtave tuaj !!!

Nderim në jetë të jetëve për ato gra e vajza qe u pushkatuan , burgosën , internuan , dëbuan e persekutuan nga diktatura komuniste .

Nderim për nenat e motra tona,zonjat e nderuar të familjeve me fisnike shqiptare që ndoqën e mbështeten deri ne sakrificë ne kame e burgje baballarët ,burrat dhe vëllezërit e tyre dhe rritet edukuat fëmijët tuaj të mbijetuar, me virtytet me të mira njerëzore e kombëtare ne një qëndresë epike ndaj bishës komuniste .

Nderim sot e përgjithmonë grave martire antikomuniste. Jeni dhimbja jonë e thellë ,krenaria jonë e madhe !

Zoti ju bekoftë !

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]