Njoftim

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Njoftim

Pas kërkimesh te shumta Dega e Shoqatës ne Përmet ka mundur te gjejë varrin e një te pushkatuari nga komunistet .

Behet fjalë për eshtrat e te ndjerit Dedë Gjete Gjinaj i Biri i Gjetës dhe i Trigës nga Shkodra i diplomuar për teologji ne Itali .

Arrestuar ne vitin 1947

Pushkatuar ne vitin 1948 ne Përmet.

Ne pamundësi për te kontaktuar me familjaret e tij lutemi kush ka dijeni te na mundësojmë te kontaktojmë me ta ose me te interesuar te tjerë pasi duhet prania e tyre për te kryer veprime te me tejshme .

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]