Deklaratë

Deklaratë:
Të dashur miq!
Ky reagim i vonuar në nivel Dege i Shoqatës sonë, përmbledh problematikat që ende nuk kanë marrë një zgjidhje. Sebashku me Kreun e Shoqatës dega Pogradec Z. Et’hem Fezollari dhe Kryetarin e përgjithshëm Z. Nebil Cika, shpeshë herë kemi diskutuar për zgjidhjen e mundëshme të ketyre problemeve, por ende fjalët tona kanë rënë në vesh të shurdhër.
Gjithsesi me vendosshmëri Z. Nebil Cika dhe Z. Et’hem Fezollari po bëjnë të pa mundurë për përfaqësim të ish të Persekutuarve Politik. Falenderim dhe mirnjohje për punën e tyre!

Në këtë deklaratë do të ndiqni detaje për problematikat e mëposhtme:

Ndryshimi i ligjeve për Dëmshpërblimin e të Perskutuarve Politik.
Vonesa e shpërndarjes së kësteve për dëmshpërblim.
Dosjet e mbetura në dyert e ministrive.
Diskutimi mbi ecurinë ose ndërprerjen e bashkëpunimit me Subjektin Politik “Partia Demokratike” Dega Pogradec.
Situata aktuale e ish të Persekutuarve Politik.

Faleminderit!

|Armand BRAHO|

Deklaratë:Të dashur miq! Ky reagim i vonuar në nivel Dege i Shoqatës sonë, përmbledh problematikat që ende nuk kanë marrë një zgjidhje. Sebashku me Kreun e Shoqatës dega Pogradec Z. Et'hem Fezollari dhe Kryetarin e përgjithshëm Z. Nebil Cika, shpeshë herë kemi diskutuar për zgjidhjen e mundëshme të ketyre problemeve, por ende fjalët tona kanë rënë në vesh të shurdhër.Gjithsesi me vendosshmëri Z. Nebil Cika dhe Z. Et'hem Fezollari po bëjnë të pa mundurë për përfaqësim të ish të Persekutuarve Politik. Falenderim dhe mirnjohje për punën e tyre! Në këtë deklaratë do të ndiqni detaje për problematikat e mëposhtme: Ndryshimi i ligjeve për Dëmshpërblimin e të Perskutuarve Politik.Vonesa e shpërndarjes së kësteve për dëmshpërblim. Dosjet e mbetura në dyert e ministrive. Diskutimi mbi ecurinë ose ndërprerjen e bashkëpunimit me Subjektin Politik "Partia Demokratike" Dega Pogradec. Situata aktuale e ish të Persekutuarve Politik.Faleminderit! |Armand BRAHO|

Posted by Armand Braho on Saturday, 30 March 2019