Antikomunistet e përndjekur përkujtojnë martiret e 2 prillit në Shkodër

Në Shkodër u përkujtua sot 2 Prilli i vitit 1991 kur gjatë një proteste të banorëve kundër rregjimit komunist të kohës, u vranë 4 dëshmorët e parë të demokracisë. Në ceremonitë e përkujtimit të kësaj ngjarje ishin të pranishëm edhe drejtuesit e e Shqotës Antikomuniste te te Përndjekurve Politike te Shqipërisë , Kryetari Nebil Çika, nënkryetaret Artan Murrizi e Filip Guraziu , kryetari i Shkodrës Zenel Drangu dhe qindra te përndjekur politike antikomunistë .