Nis gara për zgjedhjen e kryetarit te ri të degës së Tiranës

Njoftim

Kryesia e degës Tirane ,Shoqata Antikomuniste Antikomuniste e te Përndjekurve Politike ne mbledhjen e datës 14.05.2019 miratoi dorëheqjen për arsye shëndetësorë te Kryetarit te deritanishëm z. Sejdi Peka .
Ne zbatim te statutit ,kryesia hapi garën për kryetarin e ri dhe vendosi :
1-Kandidaturat qe deshirojne te garojne te depozitojnë kërkesën deri ne datën 28.05.2019 ne selinë e degës Tirane . Kandidatet duhet te plotësojnë kushtet e përcaktuar ne statut plotësimi i te cilave do te verifikohet nga kryesia qe do te miratoje edhe kandidaturat qe do ti propozohen Kuvendit te Degës.

2 – Te gjithë te përndjekurit politike antikomuniste qe dëshirojnë te marrin pjese ne zgjedhje sipas parimit një anëtar një votë duhet te regjistrohen për marrjen e mandatit si delegatë të Kuvendit, ne degën e Tiranës .
PS- kandidatet për kryetar qe ne vitin 1990 ishin mbi 18. Vjeç, duhet te paraqesin dokumentit e pastërtisë se figurës nga Autoriteti mbi Informimin e Dosjeve te Sigurimit te Shtetit .

3- data e zhvillimit te Kuvendit do te caktohet ne mbledhjen e kryesise ne date 28 .052019

Kryesia e Degës Tirane
Tirane me 14.05.2019