Nuk harrojmë !“Derr bëhem e komunist jo ! “ Përkujtojme Masakrën komuniste të Matajnit

Ne datën 21.tetor 2019 .ora11.00. ne varrezat e dëshmoreve ne qytetin e Lushnjës përkujtojmë Martirët e Demokracisë te pushkatuar pa gjyq ne maskën komuniste ne Matjan ne 21 tetor 1943 nga partizanet komunistë te drejtuar nga Mehmet Shehu dhe Dushan Mugosha.
Nderim në jetë të jetëve martireve tanë antikomuniste !
Pjesëmarrja ju nderon !