Takim me miqtë tane te Fondacionint Konrad Adenauer

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sot ne seline e Shoqata,Antikomuniste e te Perndjekurve Politike ,nderuam me certifikatën e nderit “Mirenjohja e Shoqates” miqtë tane te Fondacionint Konrad Adenauer ,Shqipëri . Per kontributin e spikatur ne mbeshtetje te kauzes se te perndjekurve politike antikomuniste dhe te drejta tona . Çerifikaten pata nderin ne emer te te perndjekurve politike antikomuniste tia dorëzoj drejtorit te KAS Albania Dr. Tobias Rüttershoff. KAS eshte një nga partneret tane me te nderuar e me serioz brend dhe jshte vendit Me kete rast këmbyem edhe me mdime per situate politike në Shqipëri rolin dhe problemet e te perndjekurve politike antikomuniste në situaten e veshtire qe po kalon vendi .
Dr. Tobias Rüttershoff falenderoi Shoqatën per cretifikatebn e nderit dhe theksoi se cështj e te perndjekurve politike dhe zbardhja e krimeve te komunizmit mbetet nje perparesi e KAS .Të dy palet shprehen vullnetin e zgjerimit dhe forcimit te bashkepunimit në te ardhmen .
Respekt e mirënjohje per miqte e partenerët tane të nderuar gjermane.
[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”1366,1367,1368,1369,1370,1371,1372,1374,1376,1378,1373″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]