Qofsh e Parajses nena Gjele !

Sot ne ceremonine e perclelljes se nene Gjela Gjikola, martiires te mbijetuares se kampit komunist te shfarosjes ne Tepelene, simbol i sakrifices dhe rezistences antikomuniste te grave dhe vajzave shqiptatre .Fjala ime.dhe e imzot Gjergj Meta ,ipshkvi i Rreshenit ne ceremonine mortore ne Kurbnesh !
Qofsh e Parajses nena Gjele !

Posted by Nebil Cika on Friday, 24 January 2020