Zhvillohen zgjedhjet per Kryesine e Shoqates per Degen e Fierit

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sot me 20 dhjetor 2020 u zhvilluan zgjedhjet per kryesine e Shoqates per Degen e Fierit.
Ishin te pranishem anetaret e Shoqates se Deges se Fierit, Kryetari i SHAKPP zoti Nebil Çika, ish deputeti i PD zoti Luan Baçi, etj.
Pas diskutimeve dhe propozimeve nga anetaresia u kalua ne votime. Ne kryesine e Deges se SHAKPP per degen e Fierit u zhgjodhen:

Bujar Zykaj             Kryetar
Artan Cane             Sekretar
Mondi Kaja             Nenkryetar
Zenel Hoxha          Nenkyetar
Pellumb Morina      Anetar i Kryesise
Vllasi Robo             Anetar i Kryesise
Gezim Bega           Anetar i Kryesise
Sefedin Llanaj        Anetar i Kryesise
Arben Driza            Anetar i Kryesise[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”1842,1843,1844,1845,1846,1847,1848,1849″][/vc_column][/vc_row]