Çika: Dvoranët e krimit komunist meritojnë vetëm një çmim: ” Kampionë të terrorizmit “.

https://www.youtube.com/watch?v=oK7SekNAwnw

Shoqata Antikomuniste e të Përndjekurve Politikë të Shqipërisë të Shqipërisë organizoi sot homazhe në përkujtim të 22 .martirëve të Masakrës së Bombës së Ambasadës Sovjetike në 70 vjetorin e sajë. Në këtë ceremoni morën pjesë familjare të martirëve, drejtues të SHAKPP dhe AIDSSH . Në emër të kryetarit të PD vendosën kurorën me lule në nderim të tyre . Në fjalën e tij kreu i antikomunisteve Nebil Cika kujtoi faktin që sot prokuroria ka bllokuar hetimin e kësaj çështje të çuar për ndjekje penale tre vjet më parë. Sot persekutoret janë në pushtet dhe mbështeten edhe ndërkombëtarisht. I bëj thirrje ambasadores së SHBA , përpara se të nderojë persekutimet komunist të kalojë gardhin e varrezave dhe të vijë këtu e të shikojë se çfarë kanë bërë ata . Ardian Dvorani dhe gjithë dvoranet e krimit komunist meritojnë vetëm një çmim: Kampione të terrorizmit “.

Per me teper klikoni mbi linkun: