Zhvillohen zgjedhjet e Shoqates per Elbasanin

[vc_row][vc_column][vc_wp_text]Sot zhvilloi punimet Kuvendi i VIII i Degës së Shoqates Antikomuniste e të Përndjekurve Politikë Elbasan. Kuvendi zgjodhi drejtuesit e ri te deges : Kryetarit j deges u zgjodh z. Zamir Muzhaqi , pedagog në Uveristetin A. Xhuvani dhe sekretare znj. Gladiola Çala arkitekte
sidhe anëtary e kryesisë .
Angazhimi i intelektualëve te spikatur dhe të rinjve në drejtimin e ajtivitetin SHAPPSH dëshmon forcën e kuzes sonë antikomuniste ,kaq shumë aktuale në situatën në te cilën ndodhet vendi .
Ne emrin tim dhe të perndjekurve politikë antikomunistë te Shqipërisë iu uroj suksese, drejtuesve të rinj dhe gjithë antikomunistëve të Elbasanit.[/vc_wp_text][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”1984,1985,1986,1987,1988,1989,1990″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]