Homazh & Protestë -Vloçisht 30,09,2021.Ora 19.00

[vc_row][vc_column][vc_wp_text]Nuk harrojmë !

Homazh & Protestë -Vloçisht 30,09,2021.Ora 19.00
Eja edhe ti : Ndiz një qiri për shpirtin e martirëve pa varre !

Ne ditën ndërkombëtare të te zhdukurve , 30,08,2021 organizojmë një tubim homazh & protestë në ish kampin e shfarosjes në masë të burgosurve politikë të Kënetës se Maliqit në Vloçisht të Maliqit ( Korçë).
Ne këtë kamp te shfarosjes në masë humben jetën te paktën 135 te burgosur politikë, shumica u varrosen për se gjalli nga drejtuesit komunistë të kampit.
I bëjmë thirrje familjarëve të martirëve dhe të mbijetuarve ne këtë kamp dhe kampet e burgjet e tjera , te përndjekurve politike antikomunistë dhe qytetarëve te tjerë te bashkohen me në këtë homazh e protestë te ndezim nga një qiri për shpirtin e martirëve tanë pa varre dhe te kërkojmë gjetjen dhe kthimin tek familjarët te eshtrave të tyre !
Pjesëmarrja na nderon ![/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]