Perkujtohen deshmoret e luftes se Gerhotit, 14 shtator 2021

[vc_row][vc_column][vc_wp_text]Sot në Grehot . Gjirokastër në përkujtim të dëshmorëve nacionaliste të vrarë në luftë me pushtuesit fashistë të tradhtuar nga komunistët.
Për 45 vjet diktaturë komuniste sakrifica e tyre u mohua dhe ata i shpallën nga komunistët si armiq. Se si mund të jetë “tradhëtar”një që vritet në luftë me pushtuesit vetëm një mendje kriminale si e komunistve mund ta rrok. Ata donin një Shqiperi të lire dhe etnike me orientim euro atlantik ndërsa kundërshtarët e tyre një shqiperi te robëruar të orientuar në lindje . Koha u dha të drejtë nacinalistëve . Sot edhe komunistet përgjërohen për perëndimin armikun e tyre 45 vjeçar.
Nderim në jetë të jetëve martirëve nacionalistë të Grehotit dhe krejt Shqipërisë![/vc_wp_text][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”2135,2137,2138,2139,2140,2141,2142,2143,2144,2145,2146,2147,2148,2136″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]