KONT URANI – POETI ME REPUBLIKË MBI KRYE

Nga Visar Zhiti Më vjen të vë titullin “Kont” kur them emrin Uran Kostreci, jo vetëm pse kemi një Kont Urani në historinë e lavdishme të Gjergj Kastrioti – Skënderbeut, të atij burrit plot besë, që i qëndroi në krah Heroit Kombëtar…

Zhvillohen zgjedhjet e Shoqates per Elbasanin

Sot zhvilloi punimet Kuvendi i VIII i Degës së Shoqates Antikomuniste e të Përndjekurve Politikë Elbasan. Kuvendi zgjodhi drejtuesit e ri te deges : Kryetarit j deges u zgjodh z. Zamir Muzhaqi , pedagog në Uveristetin A. Xhuvani dhe…

Njoftim

Të dashur motra e vellezër të përndjekur politikë antikomunistë të Shqipërisë ! Njoftohen gjithë degët dhe anëtarësia e Shoqatës Antikomuniste e të Përndjekurve Politike te Shqipërisë se Kryesia kombetare e mbledhur sot në Tiranë vendosi: 1…