Zhvillohen zgjedhjet e Shoqates per Elbasanin

Sot zhvilloi punimet Kuvendi i VIII i Degës së Shoqates Antikomuniste e të Përndjekurve Politikë Elbasan. Kuvendi zgjodhi drejtuesit e ri te deges : Kryetarit j deges u zgjodh z. Zamir Muzhaqi , pedagog në Uveristetin A. Xhuvani dhe…

Njoftim

Të dashur motra e vellezër të përndjekur politikë antikomunistë të Shqipërisë ! Njoftohen gjithë degët dhe anëtarësia e Shoqatës Antikomuniste e të Përndjekurve Politike te Shqipërisë se Kryesia kombetare e mbledhur sot në Tiranë vendosi: 1…

Dekorata te pergjakura

I dashur Kryetar i Shoqatës së (ish) të Përndjekurve Politikë, Miku im Nebil Çika, Ju pershendes nga larg, nga SHBA, por dhe nga afër, nga zemra dhe bashkohem me Ju në protestën ndaj Presidentit të Republikës per dekorimin e eksponentëve të…