Deklaratë për shtyp

Shoqata Antikomuniste e te Përndjekurve Politike te Shqipërisë ndjehet e fyer de e indinjuar nga rikthimi i persekutorëve te diktuarës komuniste ne krye te drejtësisë shqiptare . Dje me zgjedhjen ne krye te SPAK-te te Arben Kraja,…

Tiranë më 10 Dhjetor 2019 Nr. Prot_____ PROTESTË Drejtuar: • Opinionit publik shqiptar dhe ndërkombëtar • Partise Demokratike të Shqipërisë • Përfaqësisë së OSBE në Shqipëri • Ambasadës së SHBA në Shqipëri • Ambasadës së BE në Shqipëri • Në…