Browsing Category

NJOFTIME

Zoti të ruajt Uran Kostreci !

Te dashur miq ! Sot legjenda e gjallë e qëndresës sonë antikomuniste Uran Kostreci, mbush 82 vjeç. Për fatin e tij dhe tonin gëzon shëndet te mire menje te kthjellet dhe ka një prodhimtari intelektuale e artistike te admirueshme .…

Qofsh e Parajses nena Gjele !

Sot ne ceremonine e perclelljes se nene Gjela Gjikola, martiires te mbijetuares se kampit komunist te shfarosjes ne Tepelene, simbol i sakrifices dhe rezistences antikomuniste te grave dhe vajzave shqiptatre .Fjala ime.dhe e imzot Gjergj…

Deklaratë për shtyp

Shoqata Antikomuniste e te Përndjekurve Politike te Shqipërisë ndjehet e fyer de e indinjuar nga rikthimi i persekutorëve te diktuarës komuniste ne krye te drejtësisë shqiptare . Dje me zgjedhjen ne krye te SPAK-te te Arben Kraja,…

Tiranë më 10 Dhjetor 2019 Nr. Prot_____ PROTESTË Drejtuar: • Opinionit publik shqiptar dhe ndërkombëtar • Partise Demokratike të Shqipërisë • Përfaqësisë së OSBE në Shqipëri • Ambasadës së SHBA në Shqipëri • Ambasadës së BE në Shqipëri • Në…