Browsing Category

NJOFTIME

Deklaratë për shtyp

Shoqata Antikomuniste e te Përndjekurve Politike te Shqipërisë ndjehet e fyer de e indinjuar nga rikthimi i persekutorëve te diktuarës komuniste ne krye te drejtësisë shqiptare . Dje me zgjedhjen ne krye te SPAK-te te Arben Kraja,…

Tiranë më 10 Dhjetor 2019 Nr. Prot_____ PROTESTË Drejtuar: • Opinionit publik shqiptar dhe ndërkombëtar • Partise Demokratike të Shqipërisë • Përfaqësisë së OSBE në Shqipëri • Ambasadës së SHBA në Shqipëri • Ambasadës së BE në Shqipëri • Në…

"SHUHET" LEGJENDA E KELMENDIT, MARASH MRNAÇAJ NGA DALIP GRECA/ DIELLI Sot, e Enjte, 10 tetor 2019, në orët e paradites, në White Plaince Hospital, pushoi së rrahuri zemra e Legjendës së Kelmendit, atdhetarit natikomunist Marash Mrnaçaj. Në…